YÜKSEK LİSANS BAŞVURU YABANCI DİL SINAV DUYURUSU

ENSTİTÜMÜZÜN TÜRKÇE EĞİTİM YAPAN ANABİLİM DALLARI YÜKSEK LİSANS PROĞRAMLARINA BAŞVURUDA BULUNACAKLARIN DİKKATİNE..

DUYURU

“Çukurova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim- Öğretim Yönetmeliği” uyarınca Türkçe eğitim yapan Anabilim Dallarında, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından yaptırılacak Yüksek Lisans Başvuru Yabancı Dil sınavı, Aralık ve Haziran aylarında olmak üzere yılda iki defa yapılacaktır.  Söz konusu sınava ilişkin Rektörlüğümüz yazısı ekte yer almaktadır.

Enstitü Müdürlüğü

NOT: Sınava Lisans Mezunları ve Her Aşamadaki Lisans öğrencilerinin Katılmaları Mümkündür. Sınav Sonuçlarının Geçerliliğine İlişkin Süre Sınırlaması Yoktur.