Duyurular

...

İŞ GÜVENLİĞİ PROGRAMLARINI KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİ NOTU

İŞ GÜVENLİĞİ II. ÖĞRETİM TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN BİLGİ NOTU

Mülakat sınavında başarılı olup İş Güvenliği Anabilim Dalı II. Öğretim Tezli veya Tezsiz Programlarında öğrenim hakkı kazanan adayların ders kaydı yaptırabilmeleri için;

 1. Öğrenim ücretini yatıran öğrenciler kesin kayıt yaptırma hakkı kazanırlar ve kesin kayıtlarını 2-4 Şubat tarihlerinde yaptırırlar. Öğrenim ücreti, Enstitü internet sitesinde ilan edilecek öğrenci numarası ile Türkiye İş Bankası Çukurova Üniversitesi şubesine yatırılacaktır. Öğrenci Numarasını Öğrenmek için tıklayınız.

 2. Öğrenim Ücreti Dağılımları:

İş Güvenliği II. Öğretim Tezli Yüksek Lisans’ta toplam öğrenim ücreti 8000 TL olup, bu ücretin yarıyıllara göre dağılımı ise;

            Birinci Yarıyıl (Ders Dönemi) 3000 TL

            İkinci Yarıyıl (Ders Dönemi) 3000 TL

            Üçüncü Yarıyıl (Tez Dönemi) 1000 TL

            Dördüncü Yarıyıl (Tez Dönemi) 1000 TL

 İş Güvenliği II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans’ta toplam öğrenim ücreti 4000 TL olup, bu ücretin yarıyıllara göre dağılımı ise;

            Birinci Yarıyıl 2000 TL

            İkinci Yarıyıl 2000 TL

 Bu dağılıma uygun öğrenim ücreti yatırırlar.

 3. Kesin kaydını yaptıran öğrenciler 5 Şubata kadar ön ders kayıtlarını yaptırırlar (bakınız ön ders kaydı açıklama).

 4. Derslerin açılabilmesi için asgari öğrenci sayısı gerekli olduğundan dolayı ön kayıt sonrası asgari sayıdan az öğrencinin seçtiği dersler öğrenci görüşü alınarak kesin kayıt sırasında  açık olan diğer derslerle değiştirilebilecektir.

 5. Tezli Yüksek Lisans’ta öğrenciler her iki ders döneminde 3 veya 4 ders seçerek iki dönem sonunda aldığı ders sayısını 7’ye tamamlar.

 6. Ders kaydı yapıldıktan sonra ders kayıt değişikliği yapılamaz.

 7. Dersler, dersi veren öğretim üyesi ile öğrenciler için uygun olan olduğu zaman dilimlerinde (Hafta içi saat 17:00 den sonra veya cumartesi günleri) yapılacaktır.

ÖN DERS KAYDI AÇIKLAMA;

İş Güvenliği Yüksek Lisans öğrencileri Fen Bilimleri Enstitüsü internet sayfasında yer alan ders listesinden Tezsiz program için 5 dersi Tezli program için 3 veya 4 dersi seçerek ders kodu ders adı bilgileri ile birlikte tercih listesini imzalı olarak Enstitüye teslim edeceklerdir.