2022 Mezuniyet Töreni Duyurusu

Ç.Ü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDEN

DİPLOMA ALACAK LİSANÜSTÜ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

D U Y U R U

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN, SOSYAL, SAĞLIK ve  BAĞIMLILIK VE ADLİ BİLİMLER ENSTİTÜLERİ 2022 YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA MEZUNİYET TÖRENİ; 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 14:00'te "Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi"nde yapılacaktır.

Diploma töreninde, diploma almayı hak eden Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri ve danışman öğretim üyeleri listesi (Tıklayınız).

24 Haziran 2022 Mezuniyet Töreninden sonra Enstitümüz Öğrencilerinin Diploma alabilmeleri için;

Diploma ile ilgili eksiklikler olup olmadığının Enstitümüz öğrenci işleri bürosundan kontrol ettirilmesi, eksiklik var ise bu eksiklerin 23 Haziran 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar şahsen başvurarak Diploma Tutanağını doldurmaları gerekmektedir.

Enstitü Müdürlüğü

NOT: Binişler mezunlara TC Kimlik Kartı veya 100,00 TL karşılığında “Enstitümüz Tahakkuk Bürosunda”  teslim edilecek ve tören bitiminde aynı yerde Saat: 19’00’a kadar teslim alınacaktır.